Styrelsemötet 10 augusti

En riktigt varm dag när det fortfarande var sommar var det dags för det som för mig är årets första hösttecken: Första styrelsemötet i fotoklubben. Efter lite tveksamheter med vilken dag och lokal som gällde samlade vi ihop 5/7 av styrelsen och började titta på aktuella ärenden.

Ulf och Tomas hade förhinder så ekonomi och våra internetsidor passerades snabbt i dagordningen. På utställningsfronten har Henriks bilder hängt på biblioteket sedan i maj, och publicerade bilder i ST rullar på vår visning på Fotoaffärn. Är du intresserad av att ha en utställning på biblioteket? Kontakta utställningsansvarige Henrik Muskos, lämpligtvis på månadsmötet.

Månadsmötet i september kommer att bli intressant, så håll ögonen öppna. Det kommer bland annat att innehålla en verktygslåda i studioljus med Ulf Winhagen. Dessutom går den anrika kollektionstävlingen av stapeln, och du kan ta med och visa två sommarbilder som du tagit sedan förra terminens sista möte.

Den 14 september är det höstutflykt till Merlo Slott. Mer information om detta i separat e-post. Vi kommer också att ta upp det på månadsmötet.

Efter att ha dragit upp grova riktlinjer för mötet i oktober var det dags att skiljas åt igen.

Väl mött den 7 september kl 19.00 i möteslokalen Samlingspunkten i Bosvedjan.

/Christer Hägglund

 

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *