Stilje på hemsidan, men inte i verksamheten

Sommaren är i full blom och många har semester. Om man tittar här på klubbens hemsida så kan det nog se ut som om det är semester från fotografering också, men så är inte fallet. Klubbens medlemmar är ute och fotograferar i större utsträckning än någonsin, där bland annat några är engagerade i att dokumentera SM-veckan som går av stapeln i Sundsvall just nu.

Workshopgruppen, som samlas för workshops i olika ämnen, samlas den 8 juli för att fotografera en trädgård på Alnön. Mer information om detta får man från Ellinor Kempe (ellinor.kempe@bahnhof.se)

Första månadsmötet blir den 7 september, och vi samlas som vanligt kl 19 i lokalen i Bosvedjan.  Är du inte medlem men nyfiken på vad vi gör? Välkommen till ett möte och känn dig för och se vilka vi är.

Vill man hålla kontakt fram till dess kan alla som är medlemmar i klubben bli med i vår Facebook-grupp. Kontakta sekreterare Johnny Lindgren så hjälper han till. Alla som är intresserade av oss kan följa vår Facebook-sida, där det varje dag visas bilder från medlemmarna, i alla möjliga och omöjliga ämnen och bildstilar.

Ha en fortsatt skön sommar!

Sundsvalls Fotoklubb

 

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *