Klubbinformation

Sundsvalls fotoklubb är sedan starten 1942 den största klubben i det mellannorrländska distriktet, MND, som klubben tillhör. Vi är också medlemmar i Riksförbundet Svensk Fotografi, RSF.

Klubbens målsättning är, i korthet, att i trevlig samvaro stimulera varandra till aktivt och kreativt bildskapande med högsta möjliga bildkvalitet efter vars och ens förmåga och utrustning.

Vi är för närvarande cirka 80 medlemmar, och vi välkomnar många fler foto- och bildintresserade!

Klubben deltar med stor framgång i tävlingar både på distrikts- och riksnivå. För att stimulera bildskapandet har vi också olika tävlingar inom klubben i tre olika klasser: svartvitt, färg på papper och digitalt. Mer information om våra tävlingar hittar du här.

Vi har träffas som regel den första måndagen varje månad, från september till april, med olika program. Vi träffas i Bosvedjan, bågevägen 59E i Sundsvall, mötestid 19.00. Mer information om våra medlemsmöten hittar du här.

Årsavgiften är 200:- för helbetalande medlem och 100:- för familjemedlem och studerande. Betalas in på plusgiro 32 97 82 – 7.

Vill du komma i kontakt med oss så använd gärna kontaktformuläret som du hittar här.

Vi önskar dig välkommen i klubbgemenskapen!

Sundsvalls fotoklubb