Instruktioner bildinlämning ST

Här följer information hur du lämnar in bilder till ST.

Du ska fylla i dokumentmallen med information enligt instruktion som du laddar ner längre ned på sidan . En mall per bild gäller där du ska ha samma namn på dokumentet och bilden för att underlätta hanteringen och att säkra rätt bild kommer till rätt text.

Detaljerade instruktioner för hur du fyller i mallen och beskär dina bilder laddar du ner här.
Dokumentmall i Word för inlämning laddar du ner här.

4 svar på ”Instruktioner bildinlämning ST

 1. Instruktionerna för ST bildinlämningen lämnar stort tolkningsutrymme.
  Tex skall det finnas ett dokument med alla ifyllda mallar som sidor eller ett ifyllt dokument per bild för inskick till ST? Vore en Excelmall med en flik per bild bättre?
  Annars om det är OK med ett Worddokument/Bild så skriv det (vid uppladdningen)
  Läs texten på instruktionen och fundera på om den går att förbättra.
  Dessutom: Varför bara 2 bilder per inskick om det nu är svårt att få ihop bilder. Sedan behöver ju inte ST visa dessa samtidigt utan väljer när det passar med nästa bild. 4 Bilder kan vara lämpligt för att ”ragga fler bilder”.

 2. Hej Igen
  Jag har observerat att vissa fotografer är kraftigt överrepresenterade bland bilder i ST.
  Björn Wiklund är mest frekvent. Erina har betydligt färre antal bilder. Annica någon enstaka. Otroligt sällan någon annan. Då jag själv skickat in 2×2 bilder till FK 2023-02-10 13:27 och ingen av dessa publicerats undrar jag om alla har samma ingång?. Jag har använt den ingång som finns beskriven på webbsidan men det verkar tveksamt om den fungerar. Kanske har de andra andra ingångar. Behöver kollas upp. Jag kan tyvärr inte delta i första mötet nu på måndag så när alla är på plats kan ju frågan ventileras utan mig. Kanske är det fler som skickat in men ej fått med sina bilder pga någon ”miss”.

  • Hej, det är ST som väljer ut bilderna men vi ska försöka slumpa ordningen vi lämnar in dem som vi diskuterat på ett medlemsmöte så kanske vi får bättre naturlig spridning. Endast bilder som skickad till mailadress enligt instruktion skickas till ST.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *