Årets första styrelsemöte

Så var det dags för årets första styrelsemöte. Ett gäng med fotointresserade killar med stort tekniskt kunnande och så jag då. Enda tjejen, som dessutom inte kan mycket om teknik. Kompletterar gruppen, på det sättet tycker jag.

Den obligatoriska genomgången av dagordningen, klarades av rätt snabbt. Sedan kom frågor om hur vi ska lägga upp mötena, skapa intresse hos alla medlemmar, plats för ”talutrymme”. Vad gör vi bra och vad behöver förändras på medlemsträffarna. Diskussionerna gick höga, när vi diskuterade foto, på ett positivt sätt. Den ena frågan, ledde till den andra. Så ska det ju vara, högt i tak och frågor som spretar lite åt alla håll. För att sedan, sätta igång processer.

Redan syns det med en ny modern webbsida, som medlemmarna kommer att bli delaktig i framöver. Tekniknytt, på mötena har redan påbörjats, där såväl nybörjare, som rutinerade fotograferna kan få tips och mycket annat är på gång.

Vi drack kaffe och åt en smörgås, inte ens då tog vi en paus. Utan vårens program planerades och vi hoppas att medlemmarna ska komma med mer förslag och även kan vara med och anordna t.ex fotoutflykter. Ju fler vi är som hjälps åt, desto mer levande blir vår förening.

Timmarna gick och vi fick skynda på lite. Massor av Rifo bilder  låg och väntade för att sorteras i rätt hög. Vi delade in oss och tittade om namn var ifyllda och vad stod det där, kollektion eller …… ? Med ett bra teamwork, så gick det riktigt snabbt att fixa.

Plötsligt var klockan strax efter 21.00 och vi var klara .Ute var det – 17 denna kväll i Sundsvall, men det kändes inte riktigt. Givande diskussioner och mycket på gång, är ett värmande koncept.

Styrelsen genom

Anette Sjödin

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *