Styrelsemöte i april

Den 17 april och dags för ett styrelsemöte igen. Den här gången med en diger agenda då vi har en del aktiviteter att se fram emot framöver. På plats var Håkan, Johnny, Ulf, Henrik och Christer. Anette och Tomas hade förhinder denna gång. Efter den vanliga formalian redogjorde Henrik Muskos för våra utställningar. Lia Jacobi ställer ut på biblioteket, snart läge att uppdatera bilderna som snurrar på Fotoaffärn. Har du bilder som du vill ha med i bildspelet, hör av dig till Henrik.

Sedan var det föregående möte som gicks igenom. Det var Vårtävlingen som tog upp i princip hela mötet. Vi var alla överens om att Svanthe Harström gjorde en utomordentlig insats som domare, och var både intressant och underhållande att lyssna på. Vi diskuterade även vilka lärdomar som gick att göra om själva hanteringen av bilder. Experimentet med Skype fungerade ok men vi hade lite tekniska problem med ljudet. Ann-Marie var nöjd att ha fått varit med en stund i alla fall och det är ju huvudsaken.

Vid förra månadsmötet hade vi en omröstning om vi skulle ha ett månadsmöte i maj också. Traditionellt har vårterminen slutat i och med aprilmötet, men i år beslutade en enig församling att köra även i maj. Datumet för månadsmötet är måndagen den 20 maj. Anledningen till det är att årets vårutflykt går av stapeln lördagen den 18 maj. Målet för utflykten är en stadsvandring. Tanken är att vi ska ha ett par platser som vi vill att alla ska besöka och tolka på sitt sätt, och däremellan lite mer fri vandring. Alla har då söndagen på sig att förebereda lite bilder till månadsmötet.

Under tiden vi inmundigade Ulfs goda fika diskuterade vi DIFO, som hålls i Husum, och RIFO, som går av stapeln i Östersund. Har man möjlighet bör man försöka åka på dessa. Det är inte så ofta som man har chans till RIFO på så nära håll, så den chansen bör man absolut ta. Använd gärna Facebook-gruppen till att ordna samåkning.

Johnny berättade om att det börjar sina rejält i förrådet med bilder till vårt samarbete med ST. Tidningen vill fortsätta samarbetet året ut och det är ett gyllene tillfälle att visa upp den kunskap och mångfald som finns i klubben. Leta igenom era gömmor och försök att skicka in ett par bilder till Johnny, så att han kan sammanställa och skicka in bilder så att det räcker över sommaren. Annars tvingas vi tacka nej till ett fortsatt samarbete och det skulle vara mycket trist.

Vi ses och hörs!

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *