Riksfototräffen 2018

Sundsvalls Fotoklubb har av Riksförbundet Svensk Fotografi, RSF, ombetts arrangera Riksfototräffen 2018. Riksfototräffen består av två delar, Riksfotoutställningen och Riksfotostämman, där den senare utgör årsstämma i RSF. Riksfotoutställningen, eller Rifo som den ofta kallas, är en tävling för medlemmar i RSF-anslutna klubbar och för enskilda medlemmar. Tävlingen kallas ofta för amatör-SM i fotografi.

För att genomföra Riksfototräffen har Sundsvalls Fotoklubb bildat en projektgrupp, där olika mindre grupper tittar på olika delar av arrangemanget, som lokaler, sponsorer, media, domare, etc. Projektledare är Tina Barreby.

Arbetet har idag, januari 2018, kommit en god bit på väg. Vi vet att huvuddelen av verksamheten kommer att hållas på Metropol i Sundsvall, att fredagens evenemang hålls på Sundsvalls Museum/Kulturmagasinet samt att middagen båda kvällarna kommer att hållas på Quality Hotel.

Vi söker fortfarande sponsorer! Vill du och ditt företag synas på eller i anslutning till Riksfototräffen? Hör av dig till oss, så arbetar vi fram en exponering tillsammans.

Skriv redan nu upp Riksfototräffen i Sundsvall den 4-6 maj 2018 i almanackan.

Välkomna!

Länk till Programblad för Riksfototräffen 2018 i Sundsvall

Länk till Anmälan till Riksfototräffen 2018 i Sundsvall (Högerlklicka och välj Spara mål som… eller Spara länk som…)

Kontaktpersoner

Tina Barreby
Projektledare, Riksfototräffen 2018
Tel 073-0870488, tina.barreby snabela telia.com

Gunnar Sandin
Sponsoransvarig
Tel 060-170423, gunnarstelefon snabela gmail.com

Christer Hägglund
Ordförande
Tel 070-6408544, christer.hagglund snabela fotofyndet.se