Rifo 2018

Sundsvalls Fotoklubb har av Riksförbundet Svensk Fotografi, RSF, ombetts arrangera Riksfotoutställningen 2018. Riksfotoutställningen, eller Rifo som den ofta kallas, är en tävling för medlemmar i RSF-anslutna klubbar och för enskilda medlemmar. Tävlingen kallas ofta för amatör-SM i fotografi.

För att genomföra Rifo har Sundsvalls Fotoklubb bildat en projektgrupp, där olika mindre grupper tittar på olika delar av arrangemanget, som lokaler, sponsorer, media, domare, etc. Projektledare är Tina Barreby.

På den här sidan kommer vi att löpande presentera information om arrangemanget, och ju närmare vi kommer desto mer handgriplig blir informationen.

Vi söker redan nu sponsorer! Vill du och ditt företag synas på eller i anslutning till Rifo? Hör av dig till oss via kontaktformuläret, så arbetar vi fram en exponering tillsammans.

Skriv redan nu upp Rifo i Sundsvall den 4-6 maj 2018 i almanackan.

Välkomna!

Tina Barreby